Cum va fi vremea in Maramures in perioada 24 octombrie – 6 noiembrie

PNL

toamna4Regimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani se anunta unul variabil, iar dupa data de 26 octombrie valorile termice vor scadea cu 6 – 7 grade Celsius, in timp ce probabilitatea de precipitatii se va mentine ridicata aproape in fiecare zi, la nivel national, releva prognoza de specialitate, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 24 octombrie – 6 noiembrie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, temperaturile maxime vor scadea, de la valori peste normalul perioadei in primele zile, cand se vor inregistra valori termice diurne de 17 grade, in medie, spre 10 grade pe 28 octombrie. Dupa aceasta data, nu vor mai fi variatii importante de temperatura, media regionala urmand a se mentine la 10 — 11 grade pana la finalul celor doua saptamani de prognoza. Temperaturile minime vor marca si ele o scadere, de la 8 grade pe 25 si 26 octombrie, spre 3 grade Celsius, in intervalul 28 octombrie — 6 noiembrie. In perioada de doua saptamani a prognozei va ploua in fiecare zi pe arii relativ extinse, cu exceptia zilei de 27 octombrie cand probabilitatea de ploaie va fi redusa.

De asemenea, pana in jurul datei de 28 octombrie, vremea va fi rece pentru aceasta perioada, cu o medie a valorilor maxime de 8 — 10 grade si minime ce vor scadea spre doua grade Celsius. Dupa aceasta data, valorile termice diurne vor creste usor si treptat si se vor mentine in jurul a 10 — 12 grade Celsius, iar minimele nu vor avea variatii semnificative si se vor situa in jurul valorii de 3 grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata in primele zile ale intervalului, insa cantitati mai insemnate se vor inregistra in jurul datei de 26 octombrie. Ploi vor mai fi posibile in 29 octombrie si dupa data de 2 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1