Cum va fi vremea in Maramures in perioada 3-16 iulie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea se va incalzi treptat in urmatoarele zile, iar media temperaturilor maxime va avea valori intre 22 si 32 grade, usor mai scazute la munte, iar instabilitatea atmosferica se va face simtita in special in intervalul 6-16 iulie, in majoritatea regiunilor tarii, conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), aferenta perioadei 3-16 iulie, data luni publicitatii, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele doua zile, media temperaturilor maxime va fi de 24 de grade, in urmatoarele trei zile va creste cu aproximativ 3 grade, pentru ca, pana la finalul intervalului, variatiile sa fie mici, intre 26 si 28 de grade.

Temperaturile minime vor fi in scadere pana in dimineata zilei de 5 iulie, cand media lor va fi de 10-11 grade, apoi vor creste, astfel ca in dimineata de 11 iulie vor fi, in medie, 15 grade. In intervalul 12 — 16 iulie, media pe intreaga regiune se va situa in jurul valorii de 14 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai mare la inceputul intervalului si in perioada 6 — 16 iulie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1