Cum va fi vremea in Maramures in perioada 4 – 17 iulie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

maramures-the-huffington-postZilele cu vreme calda vor alterna cu zile mai racoroase, in care valorile termice dimineata vor fi mai scazute decat in mod normal, in saptamana care a inceput luni, urmand ca, saptamana urmatoare sa revina zilele cu temperaturi de peste 30 de grade la nivelul intregii tari, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 4 – 17 iulie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

Pentru Maramures, meteorologii estimeaza ca prima saptamana va fi caracterizata de alternanta zilelor cu vreme calda (cu medii ale maximelor de 26…28 de grade si ale minimelor de 13…15 grade) cu zile racoroase in care valorile diurne vor fi de 21…23 de grade, iar in orele diminetilor vor fi temperaturi mult mai scazute decat cele climatologic specifice in prima jumatate a lunii iulie, respectiv 9…11 grade, medie regionala.

In cea de-a doua saptamana vremea va deveni calduroasa, cu medii ale valorilor diurne de 30…32 de grade si ale minimelor de 14…17 grade. In perioada 6-7 iulie si 14-16 iulie instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata, iar ploile pe spatii relativ extinse.

Integral pe AGERPRES

Foto: The Huffington Post

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *