Cum va fi vremea in Maramures in perioada 5 – 18 decembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

frig-gerPrima parte a acestei saptamani si finalul saptamanii viitoare vor fi caracterizate de o vreme geroasa in aproape toata tara, in special dimineata si seara, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor mai insemnate cantitativ va aparea dupa 12 decembrie, potrivit prognozei de specialitate valabila pentru perioada 5 – 18 decembrie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele zile ale intervalului de prognoza, dar cu probabilitate relativ ridicata si la sfarsitul acestuia, vremea va fi rece, in special dimineata si noaptea, cand local va fi ger. Astfel, vor fi temperaturi maxime de la un grad Celsius la 3 grade Celsius, si minime intre—10 si—5 grade, in medie regionala. Pentru restul perioadei de referinta, sunt estimate valori de temperatura mai ridicate, cele diurne peste normalul lunii decembrie, fiind de asteptat maxime intre 3 — 6 grade si minime intre—7 si—1 grade.

Pana pe data de 12 decembrie precipitatiile vor fi slabe si se vor semnala pe spatii restranse, dupa care va creste probabilitatea ca acestea sa fie mai frecvente si posibil moderate cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *