septembrie 28, 2021

Cum va fi vremea in Maramures in perioada 6-19 februarie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea va intra intr-un proces de racire pana in data de 14 februarie, cu temperaturi minime in unele regiuni de pana la minus 14 grade, dupa data de 15 februarie urmand ca temperaturile sa creasca usor, pana la maxime de pana la 8 grade, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 6-19 februarie 2017, publicata luni, informeaza AGERPRES.

Vremea va fi in racire in Maramures in intervalul 7 — 14 februarie si aceasta se va resimti cu precadere la temperaturile din cursul noptilor, care vor scadea spre un ecart mediu de—12…-8 grade, cu cele mai reduse valori la inceputul celei de-a doua saptamani.

Temperaturile maxime vor fi in general apropiate de mediile climatologic specifice perioadei din an, respectiv valori de 1…4 grade. In ultimele zile este posibila o crestere a temperaturilor, cele diurne fiind estimate la 3…6 grade, iar cele nocturne la o medie regionala de—7…-5 grade.

In primele zile vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, pe spatii relativ extinse. Apoi, pana in jurul datei de 14 februarie, probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2