Cum va fi vremea in Maramures in perioada 7 – 20 noiembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruRegimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani se anunta unul variabil, in conditiile in care, dupa data de 8 noiembrie valorile termice vor scadea brusc in majoritatea zonelor tarii, pana pe 13 noiembrie cand vremea se incalzeste, releva prognoza de specialitate, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 7 – 20 noiembrie, transmite AGERPRES.

In Maramures, pe parcursul primei saptamani, valorile termice vor scadea de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni rece pentru aceasta perioada din an, cu precadere in intervalul 9 — 11 noiembrie.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 7 grade, iar cele minime vor deveni preponderent negative si se vor situa intre—3 si 1 grad, mediat pe regiune. Incepand din 13 noiembrie, temperaturile vor fi in crestere treptata, astfel ca vor depasi usor valorile climatologice specifice in a doua decada de noiembrie. Astfel, sunt estimate maxime de 8…12 grade si minime de 2 — 4 grade, mediat pe regiune.

Probabilitatea pentru ploi se va mentine ridicata in majoritatea zilelor din intervalul de referinta si vor fi perioade in care cantitatile de apa cumulate pot fi mai importante. In jurul datei de 10 noiembrie se vor semnala si precipitatii mixte.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *