Cum va fi vremea pana in 10 noiembrie in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Valorile termice diurne vor fluctua in urmatoarele doua saptamani (28 octombrie – 10 noiembrie), acestea urmand sa scada pana in jurul datei de 2 noiembrie, chiar si cu zece grade in unele regiuni, insa in intervalul 4-8 noiembrie vremea se va incalzi din nou, in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta atat spre finele lunii in curs, cat si la inceputul lunii noiembrie, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, vremea se va raci accentuat incepand din 29 noiembrie, astfel ca temperaturile vor deveni treptat apropiate de normalul perioadei. Pe fondul acestei schimbari, maximele diurne vor scadea de la o medie de 12 – 14 grade la 9 – 12 grade, in intervalul 30 octombrie – 2 noiembrie.

Dupa aceea, este estimata o incalzire treptata a vremii, determinand un ecart termic cu valori peste cele normale in prima decada a lunii noiembrie, in special in perioada 4-8 noiembrie, cand sunt prognozate maxime de 14 – 17 grade, mediat regional.

O evolutie similara vor avea si valorile nocturne ale temperaturii aerului, cu o scadere brusca si semnificativa, iar la sfarsitul lunii octombrie si inceputul lui noiembrie minimele se vor situa in medie intre -2 si 2 grade, urmand ca in cea de-a doua saptamana de prognoza sa creasca la valori de 3 – 7 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in data de 29 octombrie si, din nou, dupa data de 2 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *