CUMPĂRARE SEDIU BCR – Două variante propuse – Cu banii jos sau în două rate

1,8 milioane de euro achitați integral sau 2 milioane de euro achitați în două rate, din care 500.000 de euro să fie achitați pană la finele anului. Acestea au fost cele două variante cu care s-a venit azi, 31 august, în fața consilierilor locali în urma negocierilor purtate de către Primăria Baia Mare și oficialii BCR. În cadrul ședinței de Consiliu Local Baia Mare de azi, 31 august, unii au venit cu propunerea de a trimite cele două propuneri către cei de la BCR, pentru a se vedea care ofertă va fi agreată. Alții au propus prima variantă, adică 1,8 milioane de euro achitați integral.

Oficialii Primăriei Baia Mare au dat asigurări că banii există, însă varianta 2 a fost propusă pentru a nu pune presiune pe bugetul local în acest an. Alții au cerut cumpărarea acelui imobil în rate care să se întindă pe o durată de 5 sau 7 ani.

La un moment dat s-a și auzit o înjurătură în direct din partea unuia dintre consilierii locali. În cele din urmă, cu 19 voturi pentru, s-a decis trimiterea celor două variante către cei de la BCR și ei vor alege.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu