septembrie 27, 2021

Cupa Regelui: CSM Stiinta Baia Mare invinge pe U Cluj cu 45-13

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

rugbyIn prima etapa a celei de-a doua editii a Cupei Regelui (o competitie aflata sub Inaltul Patronaj al Casei Regale a Romaniei) s-au intalnit cele doua formatii studentesti din interiorul Arcului Carpatic, Clubul Sportiv Universitatea Cluj si vicecampioana C.S.M.Stiinta Baia Mare.

Fara a se intrebuinta intr-un mod foarte serios, zimbri au reusit inca din primul mitan sa se distanteze confortabil scor 28-6, eseurile reusite in ordine de Florian Rosu (jucator din linia a doua), pilierul Mihai Dico, centrul Alexandru Bucur sau flankerul de 20 de ani Andrei Iurea, asigurandu-le baietilor nostri si acel punct bonus defensiv. Toate cele patru eseuri au fost transformate de fundasul de 28 de ani Luke Samoa.

Punctele formatiei clujene sase la numar au purtat semnatura uverturii de doar 22 de ani Ovidiu Melniciuc. In actul secund, elevii lui Horea Himpea reusesc un eseu prin flankerul Claudiu Curca, transformat de acelasi mijlocas la deschidere Ovidiu Melniciuc.

De partea cealalta zimbri reusesc sa mareasca in final ecartul la o diferenta de 32 de puncte, aripa de 26 de ani Adrian Apostol (cu 2 eseuri), si neo-zeelandezul Luke Samoa (cu un eseu si o transformare), fiind jucatorii care au stabilit scorul final, C.S.Universitatea Cluj – C.S.M.Stiinta Baia Mare 13-45.

Mai multe pe rugbybaiamare.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2