CUPA ROMANIEI – CS Minaur – Universitatea Craiova 0-4

 

CS Minaur Baia Mare joacă azi în Cupa Romaniei, pe stadionul „Viorel Mateianu„ din Baia Mare. Inițial la acest meci erau așteptați circa 4000 de suporteri, îsnă regulile impuse de la București weekendul trecut a făcut ca meciul de azi să se joace fără spectatori.

ACTUALIZARE CS Minaur Baia Mare se vede condusă încă din prima repriză de oltenii conduși de Reghecampf, Universitatea Craiova reușind să marcheze deja de două ori. Golurile au fost marcate de Marius Constantin (din lovitură de la 11 m) și Gustavo Vagenin. Universitatea Craiova, așa cum era de așteptat, conduce ostilitățile, fără a pune însă prea mari probleme oltenilor. Diferența de valoare dintre echipe este mai mult decat evidentă.

ACTUALIZARE Minauriștii vor avea în a doua repriză o misiune aproape imposibilă, adversarul nefiind ușor de depășit după cum s-a văzut în prima repriză.

ACTUALIZARE Universitatea Craiova începe și a doua repriză foarte determinată, reușind să marcheze, la fel ca în prima repriză, de două ori în poarta Minaurului. Golurile au fost marcate de Koljic si Mihai Bălașa.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu