Cupa Romaniei – Faza judeteana se joaca in 6 iunie pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Finala Cupei Romaniei, faza judeteana, se va disputa joi, 6 iunie, pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. Partida va incepe la ora 18.00.

Progresul Somcuta Mare si Viitorul Ulmeni sunt echipele calificate in ultimul act al competitiei la nivel judetean. Meciul va fi urmat de o fesitivitate de premiere.

Sambata, 1 iunie, este planificata, pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, finala juniorilor A1. Meciul sa va disputa intre Plimob Sighetu Marmatiei si FC Suciu de Sus, de la ora 15.00. A doua mansa din finala Ligii a patra, va fi intre Viitorul Ulmeni si Avantul Barsana, meci care va incepe la ora 17.00. Ambele finale de sambata vor fi urmate de festivitati de premiere.

Duminica, 9 iunie, de la ora 15.00, tot pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” din Baia Mare va avea loc finala Ligii a cincea intre locurile 1 din cele doua serii: Faurul Fauresti si Gloria Salsig. Si dupa acest meci va avea loc festivitatea de premiere. Tot atunci vor fi premiati si cei mai buni juniori ai Maramuresului. AJFMM va organiza festivitatea pentru campionatele judetene Under 11, Under 13, Under 15, precum si pentru Liga Elitelor – Under 15. Toti copiii vor primi medalii, iar echipele vor fi rasplatite cu cupe si diplome.

Informatii: AJFMM

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *