CUPA ROMANIEI: Somcuta Mare si Barsana disputa, joi, finala judeteana

home camp2
home camp2
home camp2

CS Progresul Somcuta Mare si AS Avantul Barsana sunt echipele care isi vor disputa joi, 1 iunie, incepand cu ora 17.00, finala Cupei Romaniei, faza judeteana.

In primul tur, gruparea din Somcuta Mare a trecut de PHP Iadara in joc omologat la ”masa verde” la scorul de 3-0. Pentru Progresul a urmat victoria cu 5-1 in detrimentul celor de la ACS in Satu Nou de Jos.

Avantul a dispus cu 6-1 de Salina, in Ocna Sugatag, in prima confruntare. A urmat intalnirea cu Metalul, la Bogdan Voda, gruparea din Barsana castigand cu 4-0.  In jocul cu AS Remeti, Avantul s-a impus cu 7-1.

In finalele pe serii, s-au disputat saptamana trecuta urmatoarele confruntari: Iza Dragomiresti – Avantul Barsana in Nord si Progresul Somcuta Mare – Lapusul Targu Lapus in Sud. Victoriile au revenit celor din Barsana (cu 5-2) si celor din Somcuta Mare (cu 3-0).

In consecinta, Progresul si Avantul se intalnesc joi, 1 iunie, de la ora 17.00, pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare in finala fazei judetene a Cupei Romaniei.

Informatii furnizate de AJF MM

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *