CUPA SĂLAJULUI – Minaur câștigă primul meci disputat la Zalău

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fetele antrenate de Raul Fotonea și Daniel Apostu participă azi și mâine la Cupa Sălajului, turneu de pregătire la Zalău. În primul meci disputat de minauriste nu au fost emoții, fetele noastre reușind victoria în fața celor de la SCM Gloria Buzău, scor 33-29. Potrivit csminaur.ro, șase dintre jucătoarele de la Minaur nu au făcut deplasarea la acest turneu și anume Jelena Lavko, Elaine Gomes Barbosa, Asuka Fujita, Oana Borș, Aleksandra Zych și Amra Pandzic.

Pentru Minaur urmează azi al doilea meci împotriva celor de la Dacia Mioveni, cu începere de la ora 17.15, iar de la ora 19.00 se va disputa partida dintre Zalău și Gloria Buzău.

Mâine,  23 decembrie, sunt programate jocurile Gloria Buzău – Dacia Mioveni (10.00), HC Zalău – CS Minaur Baia Mare (12.00), respectiv festivitatea de premiere (14.00). Între Crăciun și Anul Nou (28-30 decembrie) va avea loc va avea loc un turneu amical la care vor lua parte HC Zalău, Gloria Bistrița și CS Minaur.

Primul meci oficial din 2022 va avea loc pe 5 ianuarie, dată la care Minaur va evolua în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea (ora 18.00, în direct la TVR 1). Urmează pe 9 ianuarie debutul în grupele EHF European League, pe teren propriu, cu echipa poloneză MKS Zaglebie Lubin (ora 16.00).

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2