Cupa Țării Chioarului la oină: Vezi câștigătorii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 13 iunie 2021 la Remetea Chioarului s-a desfasurat competitia de oina ,,Cupa Tarii Chioarului’’, pentru categoria junioare si juniori U16, U 18.

Organizatorii au fost: Asociatia Judeteana de Oina Maramures, Primaria Remetea Chioarului, AJST Maramures, Scoala Remetea Chioarului, CS Dinamic Coruia, alti parteneri.

La festivitatea de deschidere au fost prezenti si dl viceprimar Ungur G., d-na Hendrea A. (AJST MM), dl. Buga M. (Politia Remetea Chi.) care au salutat initiativa organizatorilor si au tinut cate un discurs incurajator sportivilor. Dl viceprimar a dat lovitura de incepere a competitiei, iar sportivii au avut prilejul sa-si etaleze calitatile si sa se bucure de frumoase faze sportive dupa o pauza lunga cauzata de pandemie.

Clasament junioare: locul I – CSS Nr. 2 Baia Mare, locul II Dinamic Coruia
Clasament junior: locul I – CSS nr. 2 Baia Mare. Locul II Magura Coas
Dupa jocurile de oina s-a desfasurat si un concurs de ,,bataia mingii cu bastonul’’ la fete si baieti (cea mai lunga bataie).
Clasament fete: locul I Moje Alexia, locul II Moje Beatrice, locul III Moldovan Iulia.
Clasament baieti: locul I Marchis Laviniu, locul II Berchi Florin, locul III Caprar Cristian.

Organizatorii au acordat sportivilor cupe, diplome, tricouri si pachete cu hrana rece.

De asemenea in perioada 9-12 iunie in comuna Remetea Chioarului s-a desfasurat ,,Festivalul Etno Sport Remetea Chioarului 2021’’, ocazie cu care elevii scolii din comuna Remetea Chioarului s-au intrecut la competitii de: oina, fotbal, baschet, atletism, skandemberg, aruncarea mingii de oina, trasul franghiei, tenis cu piciorul.

Vineri 12 iunie pe terenul sintetic din Remetea Chioarului s-a desfasurat o competitie zonala de fotbal intre echipe selectionate din Somcuta Mare, (coordnator prof. Luputi Daniel) si din comuna Sacalaseni (coordonator prof. Pop Danut). Locul I a fost castigat de echipa de fotbal a Scolii Remetea Chioarului (coordonator prof. Moje Calin).
Au fost acordate numeroase premii din partea AJST MAramures prin d-na Hendrea Aurelia care a fost prezenta la evenimente si a sustinut activitatile sportive.

Se aduc multumiri si pe aceasta cale organizatorilor, care doresc reluarea activitatilor sportive in randul elevilor si sustin participarea lor in competitiile viitoare din acest an.

Prof. Moje Calin

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2