Curaj: Manualele vor fi concepute prin consultari publice cu beneficiarii, elevii si profesorii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

adrian curajMinistrul Educatiei Adrian Curaj a declarat, miercuri, ca manualele pentru invatamantul preuniversitar pe anul 2017 vor fi concepute in vara anului viitor in urma unor consultari publice cu beneficiarii, elevii si profesorii, aratand ca vor fi gata pana in luna octombrie, scrie Agerpres.

„Pentru invatamantul preuniversitar va fi o curricula inovativa si aici sunt doua mesaje importante: asiguram predictibilitate si inovam. O sa vedeti ca in zona de predictibilitate suntem in situatia de a avea dupa un efort destul de lung, rezultate pentru noul cadru curricular clasa a V-a, clasa a IX-a, dar vom veni cu diferente anul acesta. O sa va spun pe scurt despre ce este vorba: manualele vor fi pilotate in vara. Nu s-a mai intamplat acest lucru.

Sigur, vor fi consultari pana atunci, publice, dar vom avea, permiteti sa folosesc un termen in engleza — summer camp — si curricula, manualele vor fi pilotate cu beneficiari, cu tot cu tineri, copii, care, impreuna cu profesorii, care vor livra continutul, cu clase, astfel incat sa intelegem si reactia celor care sunt beneficiarii manualelor”, a precizat Adrian Curaj, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.

El a adaugat ca aceste manuale vor fi gata la timp, in luna octombrie, pentru a organiza licitatiile pentru a avea manuale in 2017.

„Este ceva nou, sunt convins ca va fi spectaculos si ne va ajuta cu adevarat sa aducem picatura de inovare in ceea ce exista acum, ceea ce inseamna continuitate”, a mai spus Curaj.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole