Curatenie in PNL: Mircea Dolha si Anca Boagiu spun ADIO Parlamentului

PNL

dolka1Dezastrul pentru liberali continua sa ia proportii la redistribuirea mandatelor ramase. Pe fondul rezultatelor foarte proaste obtinute de liberali pe judete, la alegerile parlamentare, si pe masura ce se finalizeaza procesul de repartitie al mandatelor, nume importante ies din joc.

In aceasta dimineata, misterul s-a lamurit. A fost confirmat faptul ca Dolha si Boagiu au ramas in afara Parlamentului, ei fiind candidati pe lista de partid, urmand ca Dolha sa ocupe un loc la Senat si liderul PNL Bucuresti Sector 2, la Camera.

Interesant este faptul ca unicul parlamentar intrat in Parlament din partea PNL Maramures se pregateste sa le dea liberalilor o noua lovitura. Viorica  Chereches ar urma sa paraseasca partidul care a adus-o in Senat si sa devina independent. Totul cu asentimentul  fiului sau, care face ca cercul tradarii intelegerii cu Dolha sa fie complet.

In Maramures, spectacolul dezolant este aproape complet pentru liberalii locali. Acolo s-a mers pe o strategie   considerata castigatoare si care s-a intors impotriva lor, fiind sanctionata atat de electorat, dar si sabotata de primarii locali, precizeaza stiripesurse.

La sfarsitul lunii octombrie, PNL Maramures si-a anuntat listele de candidati pentru Parlament, sirul aspirantilor pentru Camera Deputatilor fiind deschis nici mai mult, nici mai putin decat de catre Viorica Chereches, mama primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, anunta stiripesurse.

In incercarea sa disperata de a aduna cat mai multe voturi liderul filialei liberale, Mircea Dolha a facut o intelegere cu respectivul edil pentru un sprijin reciproc in campanie. Chereches a avut insa grija sa-si promoveze doar propria mama in  judet, iar influenta pe care el o are asupra unor primari liberali, social-democrati si independenti a folosit-o pentru a-i indemna sa faca blat in defavoarea PNL, sustin surse liberale.

Asa se face ca PSD a castigat alegerile in judetul Maramures, obtinand peste 44% din voturile exprimate, iar pe locul al doilea este PNL cu peste 22% din voturi, potrivit datelor finale oficiale.

Liberalii au obtinut doar calificarea Vioricai Chereches in viitoarea Camera a Deputatilor. Restul candidatilor liberali, inclusiv Dolha si Anca Boagiu, parasutata de la Bucuresti direct pe capul  liberalilor moroseni, au asteptat cu sufletul la gura procesul  redistribuirii, precizeaza sursa citata.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Vasile

  O știre de nota zece! Dolha a primit ce a meritat pentru trădarea lui! Urmează să trădeze și Cherecheșii. Și vor trăda! asta fac de mulți ani. Vor urma niște editoriale lingușitoare pro familia Cherecheș, scrise de jurnaliștii de casă ai familiei Cherecheș? Vom citi texte semnate de Gheorghe Pârja, Viorica Pârja, Nicolae Goja, Anamaria Somay, Radu Țolaș și Grigore Ceascai? DNA nu extinde cercetările și asupra jurnaliștilor corupți?

  Reply
 2. Danny

  Dolha cel oportunist si neinspirat isi merita soarta. A inecat PNL Maramures prin jocurile de culise murdare pe care le-a practicat.Va fi greu ca acest partid sa se redreseze.

  Reply
 3. boloni

  Nici Mircea Dolha si nici Viorica Chereches nu erau oameni de incredere pentru PNL… O stia asta foarte bine si Alina Gorghiu, din start..dar nu a intreprins nimic in acest sens, in a schimba lucrurile.. Si rezultatele s-au vazut… PNL isi merita soarta cu prisosinta…mai ales tinand cont si de magariile pe care le-a facut cu intrarea in USL…aceasta este rasplata…. iar cei de la PMP pot fi fericiti… n-au visat in viata lor sa aiba 2 senatori si 1 deputat…felicitari Iustin Talpos..

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1