Curs gratuit de Competențe digitale în cadrul proiectului “Formare pentru performanță”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Centrul de Excelență în Formare Profesională Maramureș organizează cursul de Competențe digitale GRATUIT, în cadrul proiectului “Formare pentru performanță” ID134585, care are ca obiectiv creșterea participării la învățarea pe tot parcursul vieții, a accesului egal la programe de formare profesională continuă pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal, non-formal sau informal, consilierea și orientarea profesională, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor, competențelor forței de muncă, promovându-se căi de învățare flexibile și modern.

Pentru a participa gratuit, trebuie să aveți domiciliul în regiunea Nord-Vest, vârsta cuprinsă între 25-65 ani și să fiți angajat/ă.

La final de curs primiți o diplomă acreditată de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) si recunoscută de Ministerul Muncii.

Obținând diploma, primești un punctaj suplimentar în cazul în care dorești să aplici la Programul Start Up Nation, program de finanțare nerambursabilă de 200.000 lei pentru afacerea ta, de la bugetul de stat.

Pentru înscrieri și detalii:

0744.424.297

proiectFPP.CEFPMM@clemon.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2