Curse charter catre Hurghada, Egipt de pe Aeroportul International “Maramures”, din iunie 2020. Vezi aici, cand este programat primul zbor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un alt touroperator a anuntat lansarea de curse charter din anul 2020, de pe Aeroportul International “Maramures”, de data aceasta catre o noua destinatie si anume Hurghada, Egipt. Este vorba despre o agentie Tour Operatoare cu sediul in Cluj-Napoca, prezenta pe piata romaneasca din anul 2017, care opereaza curse directe in regim charter catre trei destinatii: Tunisia, Egipt si Turcia, in parteneriat cu companii aeriene renumite.

Zborurile catre Hurghada, Egipt, vor incepe din Baia Mare in data de 10 iunie 2020 si vor fi operate pana in 30 septembrie 2020, cu aeronave Boeing 734, de 165 de locuri, avand frecventa saptamanala, cu plecari in fiecare zi de miercuri.

Tarifele pentru hotelurile de 4* incep de la 399 euro/ persoana, iar pentru cele de 5* de la 450 euro/persoana, statiunile din Egipt fiind potrivite atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tineri si iubitori de snorkeling.

Reprezentantii agentiei au mentionat ca au in vedere si posibilitatea de a prelungi perioada de operare, in cazul in care vor exista solicitari in acest sens.

Souani Haithem, director general al agentiei: “Incepand de anul viitor, maramuresenii se vor bucura de posibilitatea de a calatori in Egipt fara a fi nevoiti sa se deplaseze in alte orase. Aceasta posibilitate este o reconfirmare a faptului ca Aeroportul International “Maramures” incepe sa se dezvolte si sa atraga parteneri de incredere. Este inceputul unei noi colaborari, care sunt convins ca va fi una de succes.”

Directorul Aeroportului International “Maramures” a subliniat ca, dincolo de toate zvonurile privind functionalitatea Aeroportului, acesta nu se confrunta cu niciun fel de restrictie de operare, devenind atractiv pentru tot mai multi touroperatori.

Dorin Buda, directorul Aeroportului International “Maramures”: “Din luna aprilie 2019 am reluat zborurile comerciale, am reusit sa facem si alte proceduri de aterizare si decolare, astfel incat nu mai avem niciun fel de restrictii de operare, indiferent de conditiile meteo.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2