Cursuri gratuite pentru persoanele din grupuri vulnerabile (FOTO)

cursuriAproximativ 30 de persoane provenite din grupuri vulnerabile beneficiaza de cursuri gratuite de specializare in domeniul lucratorilor in comert. Acestea se desfasoara in perioada ianuarie-martie, la Centrul de Afaceri din Nistru si sunt organizate de catre Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC, in colaborare cu Centrul de Cercetare si Formare a Universitatii de Nord Baia Mare, Fundatia Alaturi de Voi Romania si Aproximar Portugalia.

“Aceste cursuri imbunatatesc competentele pentru ocupare si sunt adresare persoanelor cu dizabilitati, femeilor aflate in situatii de risc, persoanelor de etnie roma, familiilor care au mai mult de doi copii si  familiilor monoparentale”, a declarat Raluca Ocean, specialist relatii publice ASSOC.

Reprezentantii ASSOC au mai adaugat faptul ca in perioada urmatoare se vor organiza cursuri si in Baia Mare, in mai multe domenii, respectiv  legator manual, arhivar, curatenie, lucrator in structuri pentru constructii, peisagist, lucrator in comert. La finalizarea cursurilor, toti participantii vor primi o diploma certificata.

Cursurile sunt organizate in cadrul proiectului Economie Sociala – Implicare si Responsabilitate. Cei care doresc sa afle mai multe informatii o pot face accesand economiesocialamm@gmail.com.

ZiarMM

cursanti

assoc cursuri

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1