Cursuri suspendate la mai multe unitati de invatamant din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit in sedinta extraordinara, avand in vedere prognoza meteorologica nefavorabila si instituirea informarii meteorologice de ninsoare, pana maine, 18 decembrie, la pranz. S-a analizat situatia stocurilor de materiale antiderapante si problemele aparute in alimentarea cu energie electrica a consumatorilor.

”Deficientele in alimentarea cu energie electrica a unitatilor administrativ-teritoriale au fost cauzate de ninsoarea abundenta, dar si de faptul ca nu s-a intervenit pentru asigurarea culoarelor de protectie in zona punctelor de transformare si a retelelor de alimentare cu energie electrica”, a spus presedintele CJSU, prefectul Vasile Moldovan.

Directorul SC Electrica Baia Mare a precizat ca precipitatiile sub forma de ninsoare cazute in aceasta dimineata au condus la producerea de avarii la retele si puncte de transformare din mai multe localitati de pe raza judetului (Baita, Coas, Dumbravita, Somcuta Mare, Farcasa, Sirbi).

Avand in vedere aceste situatii, dar si faptul ca precipitatiile sub forma de zapada pot produce noi avarii in retelele de alimentare cu energie electrica, la solicitarea conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Maramures s-a luat decizia, prin hotarare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, ca maine, 18 decembrie, sa se suspende cursurile la unitatile de invatamant din Dumbravita, Boiu Mare, Sisesti, Coltau si Remetea Chioarului. Motivul suspendarii cursurilor este de a evita imbolnavirea copiilor, datorita faptului ca unitatile de invatamant nu pot fi incalzite, in lipsa alimentarii cu energie electrica

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2