Cursurile pentru seniori organizate de Prodance 2000, o sansa de a indeplini vise

PNL

Prodance 2000 a lansat la inceputul acestei luni – in premiera pentru Baia Mare – cursul pentru seniori. Vals vienez, vals lent si tango sunt dansurile pe care noii cursanti ai clubului le vor insusi pe parcursul acestei veri. ”M-au impresionat profund inca de la prima ora. Mi s-a parut extraordinar de frumoasa deschiderea lor spre nou”, a marturisit Lorand Ilyes, profesorul lor de dans.

Fidel principiului de a diversifica in permanenta provocarile lansate iubitorilor de dans, Prodance 2000 a lansat la inceputul anului cursul de dans pentru mamici si bebici, pentru ca vara sa aduca un alt serviciu oferit de clubul baimarean: cursul de dans pentru seniori (+50). ”Dansul este atat de frumos incat merita descoperit la orice varsta, de la bebelusi la seniori. Nu trebuie decat sa iti doresti asta! Dupa alte servicii create pentru iubitorii de dans, aceasta idee a cursului pentru seniori a venit cumva firesc”, a declarat Lorand Ilyes, presedinte Prodance 2000.

Tot el este si profesorul de dans al celor peste 20 de seniori care au ales sa se inscrie la cursul dedicat lor – o premiera pentru Baia Mare. ”M-au impresionat profund inca de la prima ora. Mi s-a parut extraordinar de frumoasa deschiderea lor spre nou. M-a bucurat dinamismul lor. M-a fascinat incantarea cu care au absorbit toate informatiile. Efectiv i-am vazut ”inflorind” cu fiecare nou pas de dans invatat”, a marturisit Ilyes.

Doina are 63 de ani si spune ca a descoperit acest curs prin intermediul unei prietene. ”Eu iubesc miscarea si dansul este o forma inedita de miscare, asa ca acest curs m-a atras in mod irezistibil. Timpul curge foarte placut la Prodance 2000 si efortul fizic depus nu se resimte atunci cand dansezi. Ma bucur ca am venit la curs: eu spun ca e mai sanatos sa fac miscare decat sa stau in fata televizorului…”, declara Diana, cea care se misca pe ringul de dans cu o naturalete demna de invidiat.

”Tocmai am implinit 50 de ani cand am aflat de acest curs de la o nepoata de a mea si mi-am zis ca este gandit special pentru mine. Asa ca m-am inscris fara sa ezit, cu atat mai mult cu cat de mica am iubit dansul. Aceste lectii de dans pur si simplu ma completeaza. E ceva ce abia acum mi-am dat seama ca mi-a lipsit. Ne incarcam de frumusete la aceste cursuri si apreciem profesionalismul antrenorului nostru. Simt ca imi completez evantaiul cunoasterii cu fiecare noua lectie de dans!”, a declarat Petronela, impresionanta prin energia si tenacitatea aratate in dans.

Eniko nu a trecut de bariera celor 50 de ani, dar a optat pentru acest curs si, dupa cum valseaza deja, a fost inspirata: ”Efectiv m-am hotarat ca nu mai am timp sa imi pun visele in asteptare. Asa ca m-am decis sa le implinesc rand pe rand. Cand eram copil am urmat niste cursuri de dans, dar a trebuit sa renunt la ele din motive independente de vointa mea. Asa ca atunci cand am aflat de acest curs mi-am spus ca e momentul sa revin la dansul pe care mereu l-am iubit. Lectiile de la Prodance 2000 ma incarca pozitiv. Cu nimic nu se compara! E o mare placere sa fac parte din aceasta comunitate de dansatori!”

In fiecare miercuri seara, seniorii clubului se aduna la dans. Primele lectii sunt cele de vals vienez. Vor urma pasii de vals lent si seducatorul tango. Cursantii sunt entuziasmati sa se desprinda de rutina, sa scoata din sertar visele puse deoparte si sa lege neasteptate prietenii. Danseaza cu o bucurie entuziasmanta, isi aplauda piruetele reusite si rad atunci cand se mai impiedica. Timp de 90 de minute sunt din nou doar niste copii care vor sa invete regulile unui joc nou. Si invata extraordinar de repede si de frumos!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1