Curtea de Apel Cluj: Chereches ramane cu interdictia de a exercita atributiile de primar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Catalin Chereches ramane cu interdictia de a exercita atributiile de primar.

Curtea de Apel Cluj a respins luni, 3 aprilie, o noua contestatie formulata de acesta impotriva incheierii penale nr 33/J/24 03 2017 a Tribunalului Cluj.

“In baza art 4251 alin 7 pct 1 lit b Cpp respinge ca nefondata contestatia formulata de catre inculpatul CC impotriva incheierii penale nr 33/J/24 03 2017 a Tribunalului Cluj. Obliga inculpatul contestator la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat in cuantum de 200 lei Definitiva Pronuntata in sedinta publica de azi, 03 aprilie 2017”, se arata in decizia instantei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Iugas

  Din oficios citire:
  ” Prin motivarea depusă la contestație, Cătălin Cherecheș a arătat prin avocata sa, Dorina Gherman, faptul că există o gravă încălcare a dreptului său la muncă, un drept constituțional. Cu atât mai mult cu cât primarul ales al municipiului Baia Mare și-a depus jurământul pentru noul mandat în data de 18 iulie, însă nu a putut să își exercite funcția nici măcar o zi . ”

  Dom’ prefect, aveti legatura.

  Reply
  1. tindela

   Domnul Catalin Chereches are dreptul de a munci unde doreste domnia sa: la Drusal, la Vital sau la orice firma privata sau de stat din Baia Mare sau din Romania. Nu-l opreste nimeni sa munceasca. Cu o singura exceptie, stabilita de catre instanta: are interdictie de a-si exercita atributiile de primar in Primaria Baia Mare. De ce? Simplu: deoarece a primit foloase necuvenite PE DURATA EXERCITARII MANDATULUI. Un lucru extrem de grav, care nu poate fi tratat cu indiferenta, in special din cauza faptului ca actualul “primar ales” a fost prins in FLAGRANT. Foarte corecta decizia instantei.

   Dom’ prefect, v-ati pierde vremea cu acest caz.

   Reply
   1. Iugas

    Asa este. Prefectul nu are ce face pentru ca s-a modificat, de fapt, Legea 215/2001.
    Art. 72 a fost “reorganizat” in folosul alesilor locali.
    Mandatul dlui Chehreches nu poate inceta, inca.

    Reply
 2. Stefan

  Foarte bine a facut instanta. Acest individ corupt nu are ce cauta in primarie, a lasat orasul cu datorii de 45 de milioane de lei. Mai are tupeu sa vrea inapoi la cascaval? Dle Iugas, cine este vinovat pt starea de fapt? Dv, baimarenii sau el insusi care a confundat bugetul local cu portofelul propriu,

  Reply
 3. nelu

  Din toată povestea lipsește o relatare realizată de soții Gheorghe și Viorica Pârja, aprobată de Nicolae Goja și publicată în Graiul Cherecheșului.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2