Curtea de Apel Cluj, o noua decizie in cazul lui Catalin Chereches

Curtea de Apel Cluj a respins joi, 9 februarie, definitiv cererea formulata de Catalin Chereches de inlaturare a interdictiei de a-si exercita atributiile de primar, confirmand astfel decizia Tribunalului Cluj din data de 27 ianuarie.

“Respinge, ca nefondata contestatia formulata de catre inculpatul C C impotriva incheierii penale 11/J/27.01.2017 a Tribunalului Cluj. Obliga inculpatul sa achite in favoarea statului suma de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi, 09 februarie 2017”, se arata in decizia instantei.

In dosarul de fond, dupa respingerea cererii de recuzare a judecatorului formulata de inculpatul Chereches, instanta a stabilit urmatorul termen de judecata la data de 1 martie, termen la care urmeaza a fi audiat denuntatorul Cristian Span.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. dan

  In acest caz, accesul in primarie cine il valideaza? A devenit un simplu cetatean ca si noi si ca urmare nu mai are ce cauta prin birouri. Cred ca agentii de paza de la intrare vor primi consemn sa-l lase sa intre ca pe un simplu petitionar care are treaba la primarie si nicidecum sa se aplece si sa salute cu “sa traiti dom” primar”. Nu asa ar fi normal? Haideti sa vedem in zilele urmatoare.

  Reply
 2. ioan

  SINGURA SI UNICA SOLUTIE pentru inculpat care a INCALCAT FLAGRANT TOT TIMPUL DECIZIILE TRIBUNALULUI CLUJ ,, cu sprijinul militiei localle si judetene,,, intrari ilegale in Primaria Baia mare,, cautarea in documentele primariei ,, dispozitii date coalitiei,, amestecul in deciziile consilierilor locali, influenta asupra presei prin gradatii acoperiti ,pentru ca aici nu putem vorbi de ofiteri acoperiti pentru NU AU SCOLI respectiv STUDII SUPERIOARE,, etc etc ,, DECI REVENIM SOLUTIA buletin cu cifru la GHERLA ,, CATI ANI BAIA MARE ESTE INDATORATA prin manevrele banului public ilegal folosite de inculpat estimarea este la cel puitn 10 ani !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. nelu

  Drumul lui cherecheș este spre pușcărie. Păcat de slugile lui din presă, care nici în ceasul al 12-a nu și-au dat seama despre e este vorba. Cei șantajabili sunt captivi. Tac și mor de frică!. și-au pierdut liniștea, nu mai au somnul liniștit, stau cu urechea la ușă, așteptând să le sune DNA la ușă! Vai de jurnaliștii corupți! Normal este să-l urmeze pe kake la pușcărie!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1