Curtea de Apel Cluj respinge o noua solicitare a lui Catalin Chereches

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Curtea de Apel Cluj a respins o noua solicitare formulata de Catalin Chereches.

Mai exact, acesta a cerut modificarea mssurii preventive, in sensul inlaturarii interdictiei de a parasi tara.

“In baza art 4251 alin 7 pct 1 lit b Cpp raportat la art 206 Cpp respinge ca nefondata contestatia formulata de catre inculpatul CC impotriva incheierii penale fn din data de 18 mai 2017 a Tribunalului Cluj.

Obliga inculpatul contestator la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat in cuantum de 300 lei. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica de azi 29 mai 2017”, se arata in decizia instantei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. ribana

  Din pacate, procesul lui Chereches va mai dura inca cel putin 2 ani. Justitia se misca extrem de incet. Chereches are tot interesul s-o lungeasca cat se poate de mult. Cine stie insa care va fi sentinta? Condamnare sau achitare?

  Reply
 2. mmm

  mie acuma imi cade fisa de ce a furat Kake milioanele de euro din sport si din banii nostrii … 1. ca sa trimita cu mamicutza la bucuresti acolo unde trebuie, sa se lungeasca procesul si sa fie bine la sentinta … nu vi se pare ciudat ca imediat dupa ce a ajuns mamicutza la bucale Goe a si primit ridicarea controlului Judiciar???? 2. ca sa aibe de unde plati in fiecare saptamana cheltuieli de judecata … adica noi ii platim omului procesul cu … noi .. ca el in fond se judeca sa dovedeasca ca nu ne-a furat pe noi … deci noi i-am dat si bani de buzunar si bani de procese …

  Reply
 3. maria

  Cei care îl cunosc pe Cere Cheș știu că sentința nu poate fi decât una: condamnare la pușcărie!

  Reply
 4. borsodi

  Magistratii nu-l vor ierta pe Chereches daca acesta va fi gasit vinovat. Si sa nu uitam un lucru: dl. Chereches are mai multe dosare penale. Vreo 3 parca.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2