Curtea de Conturi lanseaza un nou canal de comunicare in relatia cu cetatenii si cu societatea civila

Curtea de Conturi a Romaniei lanseaza oficial adresa de e-mail propuneri.program2020@rcc.ro, un instrument de comunicare dedicat dialogului cu cetatenii si cu societatea civila, in vederea propunerii unor teme care ar putea fi incluse in Programul de activitate al institutiei pe anul 2020, informeaza AGERPRES.

“Crearea acestui canal de comunicare isi propune angajarea unui dialog semnificativ si eficient cu partile interesate in scopul imbunatatirii rolului asumat de catre Curtea de Conturi a Romaniei privind buna gestionare a resurselor publice in interesul cetateanului. Prin aceasta initiativa, Curtea de Conturi a Romaniei urmareste continuarea procesului demarat privind consolidarea responsabilitatii, a transparentei institutionale in relatia cu cetatenii, precum si a integritatii entitatilor guvernamentale si din sectorul public, principii asumate prin intermediul standardelor ISSAI 12 si ISSAI 20 emise de Organizatia Internationala a Institutiilor Supreme de Audit (INTOSAI)”, potrivit unui comunicat al institutiei.

Propunerile pot fi transmise pe adresa de e-mail propuneri.program2020@rcc.ro pana la data de 5 octombrie 2019. Acestea vor fi analizate de structurile de specialitate, in vederea retinerii aspectelor care intra in sfera de competenta a Curtii de Conturi a Romaniei, se mai spune in documentul citat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1