Curtea de Conturi: Plati nejustificate facute de Primaria Rozavlea. Ce spune primarul Vasile Marza

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

muncitor baniUn raport al Curtii de Conturi efectuat la Primaria Rozavlea a scos la iveala plati ilegale facute de institutie catre o firma pentru lucrari la reteaua de canalizare, lucrari care de fapt nu au fost executate vreodata.

Pe hartie, contractul dintre Primarie si firma SC Ecologic EST SRL Sacel, pentru extinderea retelei de canalizare, a fost in valoare de 400.000 lei, din care s-au achitat 399.999 lei.

Intrebat de ZiarMM cum comenteaza situatia, primarul Vasile Marza a declarat ca lucrarile au fost executate mai tarziu din cauza terenurilor agricole de pe care trebuiau recoltate culturile.

“Intre timp firma respectiva a executat lucrarile si va trebui sa plateasca doar penalitatile. Controlul a fost facut in 2015. Normal trebuiau sa treaca peste niste terenuri agricole, dar fiindca era cultura, am avut un acord cu firma respectiva, la presiunea cetatenilor, sa execute lucrarile dupa recoltarea culturilor.

Lucrarile s-au executat in toamna aceasta si noi am platit in prealabil, anul acesta. Ei trebuie sa plateasca penalitatile (22.400 lei n. red.). Cand erau in verificare se executau lucrarile, domnii de la Curtea de Conturi au vazut despre ce e vorba si chiar ei ziceau ca, in cazul in care se vor executa in intregime lucrarile, atunci se va proceda la impunerea penalitatilor”, a spus primarul Vasile Marza.

Mai jos, intregul raport al Curtii de Conturi pe aceasta tema, postat pe pagina de Facebook “Rozavlea Noastra“:

raport curtea de conturi

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1