CV MINCINOS – Ministrul Cercetării, implicat într-un scandal

Primul scandal care zguduie actualul Guvern. CV-ul ministrului cercetării a născut semne de întrebare. Asta pentru că ministrul Cercetării susține că e licențiat de două ori în Economie, la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj în 1992-1996, respectiv la Universitatea Athenaeum București în 2008-2011.

„Domnul Florin Roman nu a urmat cursurile și nu a luat licență la noi, la Babeș-Bolyai. A dat la noi un examen de absolvire a unui colegiu urmat în Alba Iulia. Mesajele mele sunt două: trebuie corectat rapid în CV și în mesajul public. Și, fiind vorba de o persoană publică, dar oricine ar fi fost, trebuie să dea explicații pentru cei care sunt interesați. Atât pot spune acum”, spune conducerea UBB, pentru jurnaliștii de la ziarul Libertatea.

Florin Roman mai este acuzat și de plagiat, în discuție fiind lucrarea de masterat, care este de negăsit. Dacă toate aceste acuze se dovedesc a fi adevărate atunci ministrul Roman ar putea fi remaniat. De altfel, deja sunt voci care cer demiterea lui Roman din fruntea Ministerului Cercetării și Digitalizării.

FOTO Libertatea

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu