D-ale circulatiei ilegale: Baut si fara permis, un barbat din Sighetu Marmatiei intrat cu ATV-ul intr-un gard

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii din Sighetu Marmatiei au intocmit aseara dosar penal si continua cercetarile, dupa ce au constatat patru infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Cercetarile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca un tanar de 30 ani, din Sighetu Marmatiei, i-a incredintat unui sighetean de 37 de ani un ATV neinmatriculat/neinregistrat, pentru a-l conduce pe drumurile publice, respectiv pe strada Mocanitei din municipiu, desi stia ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, conform IPJ Maramures.

Barbatul care a condus ATV-ul a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un gard din lemn. Acesta a fost testat cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat sau neinregistrat, conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si incredintarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care stie ca nu poseda permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole