septembrie 17, 2021

Dacia Duster ambulanta, o noua oferta pentru serviciile de urgenta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duster_AmbulantaDacia, impreuna cu societatea Romturingia, din Campulung Muscel, specializata in conversia si amenajarea de caroserii, anunta livrarea primelor autovehicule Duster destinate serviciilor de ambulanta.

Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui autovehicul pentru transportul persoanelor bolnave care sa fie adaptat exploatarii in cele mai dificile conditii de teren.

Produsul rezultat in urma cooperarii dintre echipele de specialisti ai Renault Tehnologie Roumanie (RTR) si specialistii de la Romturingia este o ambulanta de tip A1, aceasta fiind omologata conform normelor europene in domeniu.

Autovehiculul are la baza structura modelului Dacia Duster.

Aceasta a fost suprainaltata si alungita cu 300 mm, prin extinderea consolei spate, oferind astfel spatiul necesar pentru instalarea, in compartimentul creat in spatele locurilor fata, a intregului ansamblu util pentru transportul unui bolnav si a unui insotitor, impreuna cu echipamentele medicale necesare acordarii primului ajutor.
Primele vehicule Duster ambulanta comandate sunt livrate in Angola, piata unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault.

Pe langa atributele practice si raportul inegalabil prestatii/pret, modelele Duster ambulanta carosate de Romturingia ofera avantajul capacitatii de interventie in zone extrem de dificile, inaccesibile in mod obisnuit pentru majoritatea ambulantelor clasice.

Printre rezultatele recente ale acestui parteneriat de durata se numara si vehiculul Duster Pick-Up, care a intrat, incepand de anul trecut, in dotarea flotei OMV Petrom.

auto.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2