Dacia pregateste o revolutie! Schimbarile de la Sandero 2019 sunt majore.

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presa din Italia a facut publice noi informatii despre urmatoarea generatie a Dacia Sandero.  Noul model va fi lansat spre finalul acestui an, iar in reprezentante va ajunge cel mai probabil in 2020.

Jurnalistii italieni, de la Motori News,  sustin ca „Dacia pregateste o revolutie” si ca schimbarile de la Sandero vor fi majore. Noul model va avea alte dimensiuni, mai mari. Va avea in jur de 4,30 metri, fata de 4,07 metri cat are modelul actual. De altfel, Sandero 2019 va fi construit pe o platforma noua, cea pe care este construita si Renault Clio.

Portbagajul va avea si el o crestere in capacitate, de la 380 la 400 de litri. In plus, calitatea materialelor din interior se va inbunatati, iar optiunile si dotarile de siguranta vor fi variate.

Italienii mai dezvaluie ca pe Sandero vom regasi franare automata in caz de urgenta, sistem de recunoastere a pietonilor si un sistem MediaNav Evo 2.0 compatibil cu Android Auto si Apple Car. Pretul noului model o sa fie de aproximativ 11.000 euro.

Din 2020, sunt sanse mari ca Dacia sa ofere si o versiune electrica pentru Sandero. Presedintele Dacia a anuntat ca tehnologia rodata deja pe modelele Renault Zoe vor ajunge pe viitoarele modele Dacia.

„Dacia isi va continua linia si va oferi masini electrice socant de ieftine. Da, Logan si Sandero vor avea motoare electrice, acesta este viitorul”, a spus el. Presa de specialitate anunta ca 2020/2021 este perioada cand vom putea vedea primele modele electrice de la Dacia pe sosele.

cars.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2