Dacia va prezenta noul Duster pe 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dacia va prezenta noul Duster, in premiera mondiala, pe 12 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, informeaza compania printr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

“Dacia face un pas major in procesul de innoire a gamei sale, odata cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern si atragator. Inceputa in 2010, povestea de succes a celui mai vandut model Dacia continua cu un nou capitol. Noul Duster va fi prezentat in premiera mondiala pe 12 septembrie in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt”, se precizeaza in comunicat.

Potrivit reprezentantilor companiei, noul Duster isi propune sa confirme si sa consolideze succesul inregistrat de actuala generatie a SUV-ului Dacia, comercializata in peste un milion de exemplare in ultimii sapte ani. Modelul reinterpreteaza codurile estetice ale predecesorului sau si vine cu o noua nuanta de caroserie, Orange Atacama.

Printre elementele care se disting la noul model se numara o noua semnatura luminoasa care integreaza un ansamblu LED repartizat in trei segmente, un parbriz pozitionat cu 100 mm mai in fata si mai inclinat in comparatie cu cel al modelului actual, fapt care sporeste senzatia de spatiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse in prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch si pasaje ale rotilor puternic evazate, scutul amplasat in partea inferioara a barei frontale, ornamente de culoare neagra dispuse in partea din spate a aripilor laterale frontale, scutul de protectie spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari fata de cel prezent pe actuala generatie etc.

Noul Duster va fi prezentat oficial la Salonul de la Frankfurt in cadrul conferintei de presa care va fi organizata la standul Dacia incepand de la ora 11:10 si care va fi sustinuta de Jean-Christophe Kugler, director de Operatiuni al Regiunii Europa, Groupe Renault.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2