Dacian Ciolos la final de mandat

Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolosPremierul Dacian Ciolos a facut, miercuri, un bilant al Cabinetului sau, precizand ca a fost „o formula exceptionala” a acestei guvernari, care a beneficiat „de o sustinere politica relativ volatila in Parlament, ceea a ingreunat luarea unor decizii”.

„Acest Guvern a aparut (…) intr-un context social si politic exceptional, dupa manifestatii de strada, dupa demisia guvernului precedent, moment in care s-a convenit la nivel politic instalarea unui guvern tehnocrat. A fost deci o formula exceptionala a acestei guvernari si in acest context (…) am beneficiat si de o sustinere politica relativ volatila in Parlament, ceea a ingreunat luarea unor decizii”, a declarat Ciolos, intr-o conferinta de presa, la Palatul Victoria, anunta Agerpres.

Premierul Ciolos a precizat ca a fost constient ca asteptarile oamenilor fata de acest guvern vor fi foarte mari.

„Si au fost intr-adevar foarte mari. Presiunile au fost foarte mari ca acest Guvern sa demareze reforme si sa intervina in foarte multe domenii, atata vreme cat, pe de alta parte, unele partide se asteptau ca acest Guvern sa se ocupe in primul rand de administrarea treburilor curente ale tarii. Insa, inca de la inceputul guvernarii, au iesit la iveala mai multe probleme, mai multe lucruri ascunse timp de, in multe cazuri, peste 20 de ani, care si-au facut simtita prezenta si problemele au aparut, au iesit la iveala in aceasta perioada, asa incat Guvernul nu avea cum sa nu abordeze aceste lucruri frontal”, a sustinut Ciolos.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole