Dambovita: Cetateanul strain suspect in cazul uciderii fetei de 11 ani, pus sub acuzare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cetateanul olandez, principal suspect in cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea localitatii, a fost pus sub acuzare pentru omor, lipsire de libertate si agresiune sexuala, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

“Este o persoana pusa sub acuzare, nu va spun ca este un cetatean strain, pentru cele trei infractiuni: infractiunea de omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala (…). Va pot spune ca moartea a fost violenta, s-a datorat strangularii cu lat din material textil si eventualele agresiuni sexuale pot fi confirmate dupa analize de laborator”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita, Matei Georgeta Camelia.

Conform unor surse judiciare, cetateanul este olandez si a plecat din tara.

IPJ Dambovita a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca are un suspect principal, un cetatean strain, in acest caz.

Anchetatorii au spus ca au urmarit mai multe piste de la momentul disparitiei fetei. Au spus ca au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de pe o raza stabilita de interes pentru ancheta si au verificat persoanele si masinile aparute pe aceste camere. La cautari au fost folosite drone si un elicopter.

Duminica fata a fost gasita pe un camp la iesirea din Produlesti. Anchetatorii au spus ca la o prima examinare s-au observat urme de violenta pe trupul fetei, iar corpul era acoperit cu o folie de plastic. Principalul suspect in acest caz a folosit o masina inchiriata. Autovehiculul a fost gasit la firma de inchiriere si a fost cercetat de Politie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *