Dan Barna: USR sustine activitatea DNA si pe Kovesi la conducerea institutiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca formatiunea sa sustine in continuare activitatea DNA si pe Laura Codruta Kovesi la conducerea acestei institutii, informeaza AGERPRES.

“Doamna Kovesi a reusit sa convinga cetatenii de buna credinta ca infractorii incearca sa confiste statul. In ceea ce priveste revocarea, evident ca nu exista niciun temei serios. In conditiile in care avem un consilier al premierului condamnat la 8 ani de inchisoare si tinut in vitrina, nu avem ce discuta. USR sustine in continuare activitatea DNA si pe doamna Kovesi la conducerea institutiei”, a scris Barna, joi, pe Facebook.

El se arata convins ca presedintele Klaus Iohannis isi va folosi prerogativele pentru sustinerea DNA si a Laurei Codruta Kovesi la conducerea institutiei.

“Eu am toata convingerea si increderea ca pozitia domnului Iohannis va fi una de sustinere a statului de drept, pentru ca discutam despre un asalt al unei gasti de infractori cu resurse asupra statului de drept. Cred ca presedintele va fi consecvent cu pozitiile sale anterioare. Cred ca isi va folosi prerogativele pentru a sustine DNA si pe conducatoarea ei”, a mai scris Dan Barna.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *