Dan Barna: “Vom implementa proiecte de reparatie capitala pentru infrastructura de transport feroviar”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Drumul cu trenul de la Bucuresti la Satu Mare dureaza 17 ore si 6 minute. Iar asta se intamplapentru ca viteza medie comerciala a trenurilor a ajuns la minime istorice.

In anul 2019, cand in alte tari din Europa exista trenuri care circula cu 300km/ora, in Romaniatrenurile de pasageri circula cu o viteza medie de 44km/ora.

Nu mai spunem de trenurile de marfa care circula cu o medie de 16km/ora, mai putin decat otrotineta electrica.
Politica de investitii trebuie reorientata de la reconstructii-mamut care au costuri uriase, durate deimplementare de ordinul zecilor de ani si beneficii limitate (calea ferata rezultata nu este de mareviteza) catre proiectele de reparatie capitala care sa readuca reteaua la parametrii constructivi si saelimine sutele de limitari de viteza.

Citeste si celelalte proiectepentruRomania pe www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania si voteaza Dan Barna Presedinte pe 10 noiembrie!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei electorale „Alianta 2020 USR PLUS”) si realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2