septembrie 18, 2021

Dan Ivan: ”Alianța USR PLUS a purtat discuții în vederea realizării unei majorități la nivel de Consiliu Județean doar cu PNL”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele USR Maramureș, Dan Ivan, spune că alianța USR PLUS a purtat discuții în vederea realizării unei majorități la nivel de Consiliu Județean doar cu PNL.

Reacția acestuia vine în contextul în care PMP Maramureș a spus că USR PLUS ar avea o alianță ascunsă.

”PMP Maramureș, partidul care conduce de 4 ani destinele județului alături de PSD și Zetea și care a votat cu două mâini toate mizeriile puse pe ordinea de zi a CL Baia Mare de inculpatul Cherecheș, ne acuză public că avem o alianță ascunsă.

Nu știu dacă trebuie să râd sau să plâng. Este a doua cea mai mare intoxicare lansată în spațiul public în ultimele luni, după cea în care eram acuzat că îmi negociez un post de viceprimar cu Cherecheș. Nu e o surpriză că cei care rostogolesc minciuna sunt cam aceiași.

Alianța USR PLUS a purtat discuții în vederea realizării unei majorități la nivel de Consiliu Județean doar cu PNL. Nu am avut niciodată negocieri cu alte partide.

În cadrul ședinței de mâine a Consiliului Județean Maramureș, în care se vor vota cei doi vicepreședinți, PNL și Alianța USR PLUS va avea 16 membri din cei 31 cu drept de vot. Adică voturile minim necesare pentru a învesti cei doi vicepreședinți.

Văzându-se lăsat pe dinafara executivului județean, PMP Maramureș va intra în Alianță atât cu Coaliția pentru Maramureș cât și cu Cătălin Cherecheș pentru a obține un post de viceprimar în subordinea acestuia.

Mai sunt doar câteva zile până când faptele vor confirma informațiile de mai sus, iar această nouă manipulare va fi demantelată”, a spus Dan Ivan, într-o postare pe Facebook.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2