Dan Ivan: “Am convingerea ca vom reusi in 26 mai 2019 sa aducem un suflu nou atat in politica europeana, cat si in politica romaneasca”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele USR Maramures, Dan Ivan, este convins ca la alegerile europarlamentare din 26 mai, Alianta USR – PLUS va aduce un nou suflu in politica europeana, cat si cea romaneasca.

“Am primit foarte multe incurajari. Am convingerea ca vom reusi in 26 mai 2019 sa aducem un suflu nou atat in politica europeana, cat si in politica romaneasca si sa dam un semnal pentru 2020 de schimbare a clasei politice prin acest tur de scrutin”, a declarat Dan Ivan, in cadrul unei conferinte de presa la care au mai participat si doi dintre candidatii din Top 10 din lista pentru alegerile europarlamentare a aliantei USR – PLUS: Vlad Gheorghe (USR) si Dragos Pislaru (PLUS).

Fostul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, a precizat, printre altele, ca se afla pe cea mai buna lista pe care a avut-o Romania pentru Parlamentul European.

Vlad Gheorghe si Dragos Pislaru s-au aflat miercuri in Baia Mare, unde au luat parte la strangerea de semnaturi pentru pentru inscrierea candidaturii Aliantei 2020 USR – PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai, dupa care au avut o intalnire interactiva cu sustinatori, simpatizanti, dar si alte persoane interesate in a dialoga si dezbate cu cei doi.

Potrivit unui alt reprezentant al Aliantei, Florin Barbur, in judetul Maramures au fost stranse pana acum peste 4.000 de semnaturi (dintr-un target de aproximativ 6.000) in cadrul campaniei amintite mai sus.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *