Dan Ivan, candidatul USR la Primaria Baia Mare

PNL

Increderea pe care i-au aratat-o colegii de la USR Baia Mare lui Dan IVAN, votandu-l, in cadrul Adunarii Generale din 28 iunie a.c., drept candidat al Uniunii la Primaria Baia Mare, iar apoi colegii din USR Maramures, care i-au validat candidatura in cadrul Biroului Judetean, a fost confirmata de curand si la nivel national. Candidatura lui Dan IVAN a fost validata de Biroul National al USR, fapt care arata ca se bucura de sustinerea necesara din partea partidului.

“Baia Mare are nevoie de oameni noi la varful administratiei, de politicieni curati, care pun cinstea deasupra intereselor materiale meschine si care isi coordoneaza actiunile gandindu-se la binele comunitatii, nu la confortul personal. Baia Mare are potentialul si resursele necesare pentru a deveni un oras atragator pentru turisti si primitor pentru cetatenii proprii, atat printr-un aspect decent, cat si prin dezvoltarea sectoarelor de servicii si productie, a educatiei si a sanatatii.

USR Baia Mare are printre membrii sai politicieni potriviti pentru a conduce administratia municipiului cu onestitate si competenta. Vom castiga Primaria si Consiliul Local Baia Mare si le vom arata baimarenilor ca administratia se poate face si altfel decat au fost obisnuiti in ultimii ani”, considera Dan Ivan.

Dan IVAN are 40 de ani, este casatorit, are doi copii si este de profesie inginer. Pe langa activitatea sa profesionala (este coordonator de productie la o firma privata) si ca presedinte al Uniunii Salvati Romania – Filiala Baia Mare, Dan Ivan s-a facut cunoscut si prin eforturile pe care le depune in slujba copiilor cu Sindrom Down si a parintilor acestora.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Marius

    Nu are nici o sansa. Daca cu asta se prezinta USR-ul, mai bine sta linistit, mai lipsete o poza cu el in sandale si sosete.
    Ori au probleme cu capul ori isi bat joc de ei.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1