Dan Ivan despre deszapezirea din Baia Mare: “Am platit exagerat de multi bani pentru stationarea utilajelor”

PNL

Presedintele USR Maramures, Dan Ivan, considera ca municipiul Baia Mare a platit prea multi bani pentru stationarea utilajelor care au fost folosite la deszapezirea din iarna 2017-2018.

Liderul USR afirma ca doar in luna martie s-au platit 500.000 lei pentru stationarea utilajelor, in conditiile in care serviciile de deszapezire s-au dovedit a fi ineficiente.

“Mai avem cateva zile si iesim din iarna 2017-2018l, probabil cea mai calduroasa sau cea mai blanda iarna din ultimii ani, dar care s-a dovedit a fi o provocare prea mare pentru Primaria Municipiului Baia Mare. Cu toate ca am avut doar cateva zile de zapada, in continuare nemultumirile cetatenilor au existat, chiar un nivel destul ridicat de nemultumire raportat la actiunile de deszapezire realizate de firmele care au avut contract in acest an cu Primaria Municipiului Baia Mare.

Vorbim de un contract in care am platit exagerat de multi bani pentru stationarea utilajelor, iar serviciile de deszapezire s-au dovedit a fi ineficiente. Chiar zilele trecute am avut un ultim episod de ninsori, dar fara a avea parte de interventii, asa cum le asteptam din partea firmei de deszapezire.

Va reamintesc ca in contractual care tocmai va expira peste cateva zile am platit un tarif de 1,2 milioane lunar pentru stationarea utilajelor, iar exclusiv pentru luna martie, care este o luna in care am avut parte de doua, trei zile de zapada am platit 500.000 lei doar pentru partea stationare, iar cand a fost vorba de interventie la deszapezire se pare ca firma a ramas fara sare si drumurile au ramas un pationar la nivel de municipiu”, a spus Dan Ivan, intr-o conferinta de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. tindela

    am platit si vom mai plati…multa vreme de acum inainte.. cat va fi primar dl. Chereches… interesul poarta fesul..

    Reply
  2. ccc

    dezapezire ??? a existat dezapezire in Baia Mare????… daca asta numesc Chereches si acolitii lui dezapezire inseaman ca musai are nevoie de un control la mansarda … asa e cand ajune un hot si un parsiv sa conduca o primarie …. deci in zona in care stau eu, 1 singura data iarna asta a fost o masina care sa arunce sare – 1 singura data, si am avut gheata si zapada pe strazile de langa boloc cu saptamanile, copiii mei se dadeau ca si pe patinoar pe stradute … hai sa spunem lucrurilor pe nume sa nu ne mai ascundem dupa deget – asta cu dezapezirea a fost inca o teapa marca chereches, a luat comisionul, spaga, cum vreti sa-i spuneti si noi fraierii care platim am ajuns inca o data umiliti, batjocoriti si cu picioarele rupte pe la spital … ne meritam soarta, daca asta alegem …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1