Dan Ivan, presedintele USR Maramures candideaza pe lista lui Dan Barna ca si membru in Biroul National al Uniunii Salvati Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dan Ivan, presedintele USR Maramures candideaza pe lista lui Dan Barna ca si membru in Biroul National al Uniunii Salvati Romania. Congresul va avea loc la Timisoara in perioada 14-15 septembrie 2019 unde vor participa 501 delegati din toata tara. Dan Ivan va fi prezent alaturi de cei noua delegati care vor reprezenta judetul Maramures.

Noul sistem de alegeri din interiorul USR e un sistem tip lista. Membrii Biroului National actual propun mai multe liste cu pana la maximum 30 de candidati, din toata tara. Dintre acestia vor fi alesi doar 24 de membri care vor face parte din Biroului National al Uniunii Salvati Romania. Numele lui Dan Ivan este pe lista “Dan Barna-USR la guvernare”.

Dan Ivan, presedinte USR Maramures: ”E o candidatura comuna. Eu fac parte din lista lui Dan Barna pentru Biroul National. In ultimii doi ani am fost membru al Biroul National al USR si parte a echipei care a contribuit la cresterea, dezvoltarea si consolidarea acestui partid, efort care a dus la obtinerea unor rezultate electorale deosebite si care prefigureaza, conform ultimelor sondaje, rezultate de exceptie la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, precum si la cele locale si parlamentare de anul viitor. M-am decis sa continui aceasta munca si, alaturi de colegii din ”Echipa Barna – USR la guvernare”.”

Se stie ca USR se afla, acum, intr-o alianta politica cu cei de la PLUS si conform protocolului aliantei politice va exista o comisie a aliantei nationale. Din aceasta comisie a aliantei vor face parte toti membrii celor doua Birouri Nationale inclusiv cei doi presedinti, Dan Barna si Adrian Ciolos. Acest nou organism, format din 50 de oameni va fi cel care va valida toate candidaturile din tara pentru alegerile locale si parlamentare, din partea celor doua partide politice. Va fi cel mai important organism din cadrul acestei aliante politice. In acest context, Ivan a mai precizat ca este esenstial ca si Maramuresul sa aiba un membru deoarece poate sa-si reprezinte proprii candidati atunci cand vor fi alegeri locale sau parlamentare.

Dan Ivan, presedinte USR Maramures: ”Doresc sa-mi continui activitatea de extindere la nivelul tutror UAT-urilor, la pregatirea candidatilor USR pentru alegerile locale de anul viitor si la sprijinirea viitorilor alesi locali ai USR in exercitarea mandatelor cu maxim de randament in folosul comunitatilor din care fac parte. Imi doresc sa dezvoltam o comunitate a alesilor locali USR (primari si viceprimari, consilieri locali, presedinti si vicepresedinti de Consilii Judetene, consilieri judeteni) prin care sa ne sprijinim reciproc informational si prin exemple de bune practici.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2