Dan Ivan reconfirmat presedinte al USR Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Joi, 8 martie, la sediul USR Maramures au avut loc alegeri pentru conducerea Filialei Judetene. In urma votului, Dan Ivan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Filialei judetene, iar pentru functiile de vicepresedinti au fost investiti cu votul colegilor: Ionel Nasui, Claudiu Pop, Felix Barcsy, Ionut Sandor, Ingeborg Mihalik, Radu Trufan, Sorin Petrovan si Dragos Moldovan. Principalul obiectiv asumat de noul Birou Judetean este extinderea teritoriala, respectiv infiintarea de filiale USR in toate cele 76 de UAT-uri din Maramures.

Sambata, 10 martie, va avea loc la Bucuresti, Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania. Pe ordinea de zi se afla adoptarea unor regulamente interne necesare extinderii partidului si dezbaterea strategiei USR pentru urmatorul an in vederea pregatirii viitoarelor alegeri.

De asemenea, in cadrul Comitetului Politic de sambata va fi adoptata Carta Valorilor USR si se va lansa in dezbatere programul de guvernare al partidului. USR Maramures va avea 3 participanti cu drept de vot la aceasta sedinta, din totalul de 105 membri ai acestui organism national de conducere.

Biroul de presa USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2