Dan Ivan (USR Maramures) despre bugetul pe 2018 din Baia Mare: “Lipseste dezbaterea”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele USR Maramures, Dan Ivan, considera ca dezbaterea pe tema bugetului local din acest an lipseste in Baia Mare.

El spune ca este necesara o dezbatere reala si transparenta cu toti factorii implicati, mai ales cu cetatenii.

“Suntem in perioada in care se aproba aceste bugete locale la nivelul unitatilor administrativ teritoriale, inclusiv in Baia Mare.

Termenul legal in care aceste bugete trebuie aprobate este de 45 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a bugetului national, ceea ce s-a intamplat in 5 ianuarie, deci mai avem maxim o luna de zile in care trebuie aprobat bugetul.

In mod normal, o administratie trebuie sa demonstreze un maxim de transparenta in ceea ce priveste realizarea si dezbaterea asupra bugetului local. Din pacate in Baia Mare nu vedem acest lucru, avem un proiect de buget local publicat pe site-ul Primariei din data de 5 ianuarie, dar lipseste dezbaterea si dezbaterea este foarte necesara.

Noi credem ca este absolut foarte necesara o dezbatere reala, transparenta, atat cu toti factorii implicati, cat mai ales cu cetatenii din localitate”, a spus Dan Ivan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. mmm

    spuneam si saptamana trecuta, e simplu, 90% din buget merge la Kake si acolitii lui, firmele abonate la banipublici si restul merg pe paranghelii, sa aibe si Dancus partea lui …ce dezbatere ne mai trebuie, e foarte simplu …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2