Dan Ivan (USR PLUS): În Piața Izvoare vor fi prezenți permanent 3 agenți de poliție

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Baia Mare merită o piață agroalimentară modernă, care să ofere condiții pentru un comerț civilizat în orice anotimp, în depline condiții de siguranță, și cu suficiente locuri de parcare în zonă. Alianța USR PLUS vrea să transforme Piața Izvoare într-un spațiu comercial adaptat vremurilor pe care le trăim, unde producătorii să își poată pune în valoare produsele, iar clienții să vină cu plăcere, fără teama că se vor întâlni cu infractori sau cerșetori.

“Am gândit Piața Izvoarele ca pe o investiție esențială pentru comunitate. Aceasta va fi, pe toată suprafața sa, un spațiu acoperit. La suprafață vom avea zona de comerț, iar la subsol vom amenaja parcarea și depozitele frig. Spațiul de comercializare va avea temperatură controlată și va fi împărțit astfel: 40% pentru producătorii bio, 40% pentru producătorii locali și 20% pentru alți comercianți. Parcarea subterană va avea 80 de locuri pentru autoturisme, 5 locuri pentru autoturisme electrice și 50 de locuri pentru biciclete. Tot în subteran vor exista spații de depozitare a mărfurilor, pe care le vor putea folosi 50 de producători care își vor desface produsele în spațiul de comercializare.

Siguranța băimărenilor este o altă preocupare majoră pentru noi. De aceea, pentru prevenirea faptelor antisociale, în Piața Izvoare vor fi prezenți permanent 3 agenți de poliție, iar spațiul va fi supravegheat cu 20 de camere video, conectate la Centrul Unic de Monitorizare Video al municipiului. Străzile din jurul Pieței Izvoare vor fi regândite în totalitate, astfel încât să nu mai asistăm la ambuteiaje rutiere”, explică Dan Ivan, candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al Băii Mari.

Modernizarea și dotarea spațiilor interioare și exterioare sunt prevăzute în strategia USR PLUS și pentru Piața Albina, astfel încât și acolo comerțul cu produse agricole să se desfășoare în deplină siguranță alimentară. Zona arată deplorabil, iar lipsa de viziune a administrației curente se vede încă din zona de parcare, unde domină haosul, gropile și mizeria. „În zona Pieței Albina sunt multe de făcut pentru a oferi băimărenilor confort și siguranță. Și aici trebuie să găsim o soluție pentru amenajarea unei parcări moderne, dar și pentru reabilitarea zonei destinate comerțului. Ne vom implica cu toată seriozitatea în acest proiect și sunt sigur că în câțiva ani Piața Albina va fi de nerecunoscut”, a declarat Dan Ivan.

Dacă vrei ca Baia Mare să aibă, în sfârșit, piețe agroalimentare civilizate, astfel încât producătorii locali să nu mai fie bătaia de joc a administrației locale și a samsarilor, dă o șansă Alianței USR PLUS să își pună soluțiile în aplicare. Pe 27 septembrie, pune ștampila pe poziția 8! Votează Dan Ivan pentru Primăria Baia Mare și Alianța USR PLUS pentru Consiliul Local!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 21200251

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1