Dan Ivan (USR PLUS): Obiectivul meu ca primar este ca băimărenii să ajungă la venituri medii lunare de 1.000 euro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Modernizarea și dezvoltarea orașului nostru este un obiectiv pe care ni-l dorim cu toții. Toți avem interesul ca în Baia Mare să trăim în siguranță, să avem școli bune, cartiere curate și spații publice, unde toți băimărenii, de toate vârstele, să se simtă cât mai bine.

Baia Mare poate deveni o mare capitală a Nordului Transilvaniei. Suntem aproape de Ungaria și Ucraina, avem aeroport și putem face un mare salt economic, dacă vom reuși să impulsionăm economia locală, dacă vom crea o adevărată zonă metropolitană, care să adune la un loc meseriași buni, antreprenori și tineri cu înaltă calificare.

Sunt decis să realizăm un proiect de oraș care să aducă venituri decente pentru toți.
Vreau ca băimărenii să ajungă la venituri medii lunare de 1.000 de euro. E unul dintre obiectivele mele ca viitor primar.

A fi primar nu e tocmai greu. Ai fonduri pentru salarii, bani pentru funcționare și pentru orice fel de cheltuieli. Nu ai de realizat profit așa cum se întâmplă într-o companie privată. Să cheltui banii pe care îi încasezi din taxe și impozite nu e o mare problemă. Mai important e să aduci fonduri suplimentare și să fii creator de noi resurse pentru comunitatea ta.

Totodată, e foarte important ce obiective realizezi, cu câți bani le realizezi, în cât timp și, foarte important, să te asiguri că acele lucrări efectuate sunt de calitate.
O dezvoltare sustenabilă și durabilă va genera prosperitate pentru toți.

Îmi doresc ca noile generații să rămână în Baia Mare și să construiască mai departe acest oraș. Elitele noastre și cei mai performanți tineri merită un oraș atractiv, un oraș cu o cultură de calitate și cu servicii moderne. Cred că împreună vom reuși să face toate aceste lucruri să devină realitate.

Am articulat un program și o planificare în realizarea proiectelor, care permite o dezvoltare sustenabilă și durabilă a municipiului Baia Mare. Programul USR PLUS este o garanție a unui oraș mai bun, mai onest, mai transparent și mai prosper.

Vezi Programul USR PLUS aici: http://bit.ly/PGL-USRPLUS

Vă îndemn să dați o șansă candidaților Alianței USR PLUS să își pună soluțiile în aplicare! Pe 27 septembrie, puneți ștampila pe poziția 8!

Votați Dan Ivan la Primărie și Alianța USR PLUS la Consiliul Local!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 21200251

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. Andrei

    As fi vrut sa văd niște cifre in tot acest Program. Mai exact, in primii 2 ani de mandat o sa investim Z sume de bani in, o sa atragem N investitori locali, etc..Ținând cont ca Maramureș este in ultimele 5 județe ca venit mediu/capita, 2340 lei..eu unul zic ca ambitia Dvs sa ajungă locuitorii acestui oraș la venituri de 1000 euro pare cam fantezista și total nerealistă când nu este dublata de cifre. Nu exista absolut nici o proiecție, nimic.. Sa prezinți un astfel de program, zic eu, trebuie sa aduci niște argumente mai solide, niște cifre (chiar dacă poate nu le poți atinge). Dar sa ai un program in care scrie: o sa gândim, o sa elaboram, suna ceva de genul: Votează-ma, apoi mai vb noi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2