Dan Ivan: “USR solicita public administratiei locale ca in acest an sa organizeze o dezbatere reala cu cetatenii pe marginea bugetului local”

USR solicita administratiei locale baimarene sa organizeze o dezbatere reala cu cetatenii in privinta bugetului local pe 2019, anunta Dan Ivan, presedintele USR Maramures.

“USR solicita public administratiei locale ca in acest an sa organizeze o dezbatere reala cu cetatenii pe marginea bugetului local. Nu ne dorim doar o simulare, doar niste anunturi date pe site-ul Primariei sau la avizierul Primariei, niste cifre seci, ci ne dorim, intr-adevar, ca administratia locala sa organizeze cu adevarat intalniri cu cetatenii, sa le ceara parerea in privinta proiectelor pe care vrea sa le implementeze din bugetul pe anul 2019”, a precizat Dan Ivan, in cadrul unei conferinte de presa.

De asemenea, USR Baia Mare urmeaza sa voteze cele mai importante proiecte pe care cetatenii orasului le-au transmis reprezetantilor partidului.

“De asemenea, va anunt ca Uniunea Salvati Romania, filiala Baia Mare, a demarat un proces de amendare, sa zic, a bugetului local. I-am rugat pe colegii mei sa mearga in comunitatea lor, in zonele in care locuiesc si sa afle care sunt problemele cetatenilor.

Avem deja o lista de 20 de proiecte, lista o inchidem vineri seara, va urma in cadrul filialei USR Baia Mare un vot a tuturor membrilor asupra acestor proiecte, propuneri venite din partea cetatenilor sau a colegilor si primele cinci dintre ele le vom prezenta public si vom solicita autoritatii locale finantarea acestor proiecte pentru implementarea lor.

E vorba atat de lucrari, cat si de servicii de care cu adevarat baimarenii au nevoie. Veti intalni acolo nevoi reale ale baimarenilor Vom prezenta public nevoile cetatenilor”, a adaugat Dan Ivan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1