Dan Mihalache si-a dat demisia din functia de secretar general al Senatului

Secretarul general al Senatului, liberalul Dan Mihalache, a declarat luni ca demisioneaza din functie, fiind vorba de etica politica si de angajamentul pe care si l-a luat fata de Crin Antonescu si de PNL, informeaza Agerpres.

“Imi voi prezenta demisia din calitatea de secretar general al Senatului la Biroul Permanent al Senatului, care va avea loc acum. Este o chestiune care tine de etica politica, de angajamentul pe care-l am, vis-a-vis de Crin Antonescu si de PNL. Regret ca nu am putut finaliza anumite proiecte pe care incepusem sa le derulez in Senat, ne vedem pe arena politica in continuare. Sunt foarte bucuros sa-mi reiau statutul de om politic”, a afirmat Mihalache.

Referitor la gestul sau de a demisiona din functie, Mihalache a spus ca este o optiune personala.

“Este optiune mea, ca om care am fost langa Crin Antonescu, ca si consilier politic, ca om care am fost secretar general al Senatului in timpul lui Crin Antonescu. Cum v-ati fi imaginat ca stau eu aici sa ma milogesc, sa ma mai tina pe functie careva, poate ca domnul Tariceanu”, a mai precizat liberalul.

Mihalache a adaugat ca i-a comunicat presedintelui Crin Antonescu decizia pe care a luat-o, iar acesta din urma si-a dat acordul.

Cat priveste candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la functia de presedinte al Senatului, Mihalache a spus ca este vorba de “un joc ieftin, o idee foarte proasta si o mare dezamagire pentru toti liberalii care au crezut in Calin Popescu Tariceanu, care iese urat din politica, ajungand sa fie cumva coada de topor a PSD-istilor si a noii majoritati”.

El a adaugat ca PNL va avea candidatul sau, fara sa precizeze care este acesta, si va vota impotriva desemnarii lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1