Dancila anunta o evaluare a rezultatelor fiecarui minister la un an si jumatate de guvernare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca o evaluare a rezultatelor pe fiecare minister in parte va fi facuta la un an si jumatate de la preluarea guvernarii de catre PSD-ALDE, informeaza AGERPRES.

“Vom face o evaluare, se face o evaluare saptamanala, atunci cand vom vedea ca cineva ramane in urma, vom incerca sa-l impulsionam ca sa-i ajunga din urma pe ceilalti”, a declarat Viorica Dancila, intrebata daca sunt ministri care nu-si desfasoara activitatea corespunzator.

Despre eventuale schimbari in Executiv, premierul a spus: “Nu, nu s-a pus inca problema plecarii din Guvern a unui ministru”.

“O sa facem o evaluare la un an si jumatate de guvernare, o sa facem evaluarea guvernarii si atunci vom vedea rezultatele guvernarii pe fiecare minister in parte si, bineinteles, per ansamblu, rezultatele guvernarii si a Guvernului”, a mai declarat Dancila.

Fiind intrebata cu ce “viteza” isi desfasoara activitatea ministrul Agriculturii, Petre Daea, premierul a precizat: “Merge foarte bine si cred ca acest lucru il vad cel mai bine fermierii”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *