Dancila, despre evaluarea secretarilor de stat: Deocamdata nu am vorbit despre schimbari; avem ministere cu posturi vacante

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca in sedinta CExN a PSD s-a facut o evaluare a secretarilor de stat, mentionand ca sunt ministere unde sunt posturi vacante si ca deocamdata nu s-a vorbit despre schimbari punctuale in randul celor aflati in functii, informeaza AGERPRES.

“S-a vazut locurile care sunt vacante, s-a facut o evaluare a ministrilor secretari de stat. Deocamdata nu am vorbit despre schimbari punctuale. Am vazut care este situatia la fiecare minister in parte. Avem ministere unde avem nevoie de secretari de stat, sunt posturi vacante. Nu as putea sa spun un numar, pentru ca nu am facut o evaluare numerica”, a afirmat Dancila, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

Intrebata daca s-a discutat despre posibilitatea ca numirea secretarilor de stat sa se faca de fiecare ministru in parte si nu de premier, Dancila a spus ca nu a discutat acest lucru.

“Nu am discutat despre acest lucru, dar intotdeauna vine propunerea de la ministrul respectiv pentru numirea secretarului de stat, premierul isi da acordul sau nu in functie de discutia cu ministrul de resort”, a adaugat Dancila.

Premierul a spus ca se va face si o evaluare a fiecarui ministru in parte.

Intrebata cum se descurca Danut Andrusca, ministrul Economiei, Viorica Dancila a spus: “Haideti sa nu judecam. Vom face o evaluare a fiecarui ministru in parte. Nici nu puteam, sunt totusi numai doua saptamani. Ganditi-va ca este un timp foarte scurt”.

Ea a adaugat ca, in calitate de prim ministru, face o evaluare saptamanala a ministrilor.

“A fost perioada in care am evaluat de unde pornim, fiecare si-a pus un termen de rezolvare a problemelor din programul de guvernare, am facut un grafic punctual pe fiecare minister, perioada in care trebuie sa se incadreze, am fost intr-un stadiu de evaluare.

De acum putem spune ca am pornit cu motoarele si vedem activitatea fiecaruia pe principiu, foarte corect: incadrarea pe masuri. (…) Pentru mine, ca prim ministru, evaluarea o fac saptamanal ca sa vad cum sta pe fiecare masura care are un termen mai apropiat. Mi se pare normal sa monitorizez activitatea ministrilor din punctul de vedere al programului de guvernare, pe urma o sa facem si o activitate la partid, o activitate in coalitia de guvernare”, a adaugat Dancila.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2