Dancila: Nu imi voi da demisia sub nicio forma, cat timp am sprijinul presedintelui partidului si al coalitiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la intalnirea cu pensionarii social-democrati, ca nu isi va da demisia din functie atata timp cat are sprijinul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si al coalitiei de guvernare, informeaza AGERPRES.

“Am vazut astazi sau ieri ca au aparut evaluarile Institutului National de Statistica si am vazut ca avem crestere economica, faptul ca Romania merge pe un drum bun si acest drum bun pe care merge Romania are ca sprijin programul de guvernare, va are ca sprijin pe dumneavoastra, pensionarii din Romania. De aceea, ma asteptam ca la acest rezultat – ca atunci cand iei note bune – sa fii un om premiat. Se pare ca nu toata lumea este de aceeasi parere. De aceea, ma simt obligata sa va spun dumneavoastra aici, la Consiliul National al Pensionarilor social-democrati, ca nu imi voi da demisia sub nicio forma, atata timp cat am sprijinul presedintelui partidului, atata timp cat am sprijinul coalitiei de guvernare si atata timp cat am sprijinul dumneavoastra”, a spus Viorica Dancila, la sedinta Consiliului National al Pensionarilor social-democrati.

Ea a precizat ca are responsabilitatea de a nu crea instabilitate in Romania.

“Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar si am responsabilitatea fata de cetatenii Romaniei, de dumneavoastra si fata de Romania de a merge pe drumul drept, pentru a nu crea instabilitate in tara mea. Atunci cand creezi instabilitate, parerile din extern nu sunt cele care conteaza pentru tara noastra. Eu vreau ca fiecare sa vada Romania un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al cresterii economice si vreau sa duc mai departe mandatul cu care am pornit la drum, mandatul in care dumneavoastra, pensionarii din Romania, aveti un rol esential”, a adaugat Dancila.

Premierul a subliniat ca se bazeaza pe sustinerea pensionarilor.

“Ma sprijin pe puterea dumneavoastra, pe expertiza dumneavoastra, pe sustinerea dumneavoastra si cred ca putem face din Romania o tara pe care si-o doresc pensionarii si copiii nostri, o tara din care sa nu mai vrea nimeni sa plece, in care sa putem sa avem investitii, o tara in care, prin programul de guvernare, putem aduce 1.500.000 de cetateni in clasa de mijloc. Cred ca putem face toate acestea impreuna”, a mai spus Dancila.

Seful Guvernului a sustinut ca pentru PSD pensionarii au prioritate.

“Intotdeauna pentru PSD, pentru mine personal, pentru domnul presedinte, organizatia de pensionari si pensionarii din Romania au fost o prioritate. In timp ce altii au invatat sa conjuge verbul ‘a taia’, ‘a darama’, noi am invatat sa conjugam verbul ‘a creste’, ‘a construi’ si, impreuna cu dumneavoastra, am incercat si vom incerca in continuare sa punem o temelie solida punand caramida dupa caramida la constructia Romaniei”, a mai spus premierul.

Prim-ministrul a mentionat nevoia de unitate, apreciind ca pensionarii intotdeauna au vorbit despre acest lucru, precum si de consens.

“Stiu ca avem datoria sa ducem mai departe ceea ce dumneavoastra ati construit. Eu vreau sa duc acest program la bun sfarsit atata timp cat presedintele partidului, Liviu Dragnea, si coalitia de guvernare ma vor sustine. Stiu ca sunt multe de facut si stiu un lucru pe care trebuie sa-l aprecieze orice om din Romania: faptul ca dumneavoastra ati vorbit intotdeauna de unitate, de consens, de intelepciune, de unitatea intre generatii si acum, in an Centenar, avem nevoie de toate aceste lucruri”, a punctat Dancila.

Viorica Dancila a reamintit ca a promis presedintelui PSD Liviu Dragnea ca va duce pana la capat programul de guvernare, care are in centru pensionarii.

“Am promis presedintelui Liviu Dragnea ca voi duce acest program de guvernare la capat si pensionarii vor ocupa un punct central in cadrul acestui program si am de gand sa fac acest lucru”, a mai spus Dancila.

Ea s-a referit la problema pensionarilor care nu-si primeau pensia la timp, mentionand ca aceasta a fost rezolvata prin decizia Biroului Permanent National al partidului, astfel incat, pana pe data de 15 a fiecarei luni, fiecare pensionar sa primeasca banii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *