Dancila, out! Sabotata si tradata de PSD: Scandal imens si acuzatii grave in interior

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Viorica Dancila este out! Nu mai are nicio sansa in turul doi al prezidentialelor. Este sabotata si tradata chiar de catre PSD. Este un scandal imens, dar si acuzatii extrem de grave in interiorul formatiunii social democrate.

Viorica Dancila a reusit sa prinda in extremis locul doi si accesul in turul doi al alegerilor prezidentiale, dar nu mai are niciun viitor in PSD. Sefa social democratilor este sabotata chiar din interior. Unul dintre cei mai importanti oameni din partid vrea sa o dea afara de la sefia formatiunii si spune ca nici nu o va sustine in turul 2, in lupta cu presedintele Klaus Iohannis.

Edilul Bacaului, Cosmin Necula, este de parere ca multor membri ai PSD le-a fost rusine sa traga in campania electorala pentru Viorica Dancila. „Odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale s-a terminat o campanie electorala care pare ca nu a existat. O campanie in care Iohannis era deja castigator, cu multi psd-isti carora le-a fost rusine sa traga pentru Dancila, cu Barna care s-a facut de ras lamentabil si cu un scor neasteptat de bun pentru Mircea Diaconu. (…) A fost prima campanie la prezidentiale in care PSD s-a chinuit sa-si aduca propriul candidat in turul doi si a obtinut cel mai mic scor din istorie. Nu poti sa fii multumit cu asa ceva niciodata! Sa vrei sa fii macar pe locul 2 ca sa te salvezi. Ma intreb la ce bun sa fie Dancila presedinte PSD in continuare? Pe cine oare o ajuta?”, a scris Cosmin Necula, pe o retea de socializare.

Mai multe pe capital.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole